Een warme en professionele uitstraling in huisartsenpraktijk Nijehaske

Situatie vooraf

Dit hadden we jaren eerder moeten doen!

In onze huisartspraktijk heeft Mirjam adviezen gegeven over kleur en inrichting. We zijn verrast hoe een kleur een totaal andere indruk geeft. Ze luistert goed wat de wensen zijn, welk gevoel en uitstraling de ruimte moet hebben. Dit vertaalt zij in een kleur.

Door de mooie  kleur groen heeft  de praktijk een warmere en professionelere uitstraling.  En deze kleur past goed bij wat er al aanwezig is. Dagelijks krijgen we complimenten van patiënten. En bij ons verhoogt het ons werkplezier. 

Hr. W.T.Roukema

huisarts en homeopathisch arts , huisartspraktijk Nijehaske Heerenveen

detail huisartsenpraktijk nijehaske

Wensen

In huisartsenpraktijk Nijehaske te Heerenveen werken drie huisartsen en -assistenten. De wachtkamer heeft recentelijk nieuwe stoelen gekregen. De wens is om met één kleur de praktijk nieuw elân te geven.

Huisarts Roukema wil een ruimte creeëren waar bezoekers zich veilig en welkom voelen. Een sfeer die vertrouwd is en waar je je op je gemak voelt en kunt openen. Eerlijk en betrokken. Geïnspireerd op de natuur en aansluitend bij homeopathie.

De sfeer mag modern en aantrekkelijk worden, zodat de praktijk de komende jaren prettig voelt om te bezoeken en te werken. 

Frisgroen als ontluikende lenteblaadjes

Het frisse groen van de ontluikende natuur vormt inspiratie voor de kleurkeuze. Ik heb rekening gehouden met de kleur van de bestaande elementen, zoals de stoelen, zonwering en meubilair.  Deze heb ik met elkaar in verbinding gebracht met de passende kleur groen. Hierdoor onstaat samenhang en harmonie door de hele praktijk.

Bij de keuze van de muren die geschilderd worden heb ik rekening gehouden met de architectuur en de lichtval. Hierdoor worden de verschillende ruimtes logisch met elkaar verbonden en ontstaat er een harmonieus geheel.

 

interieurs voor zorg en welzijn

Realisatie

In korte tijd zijn alle kleuradviezen doorgevoerd; de wachtkamer, het trappenhuis en alle behandelruimtes hebben samenhang en harmonie gekregen door de relatief eenvoudige ingreep.

Direct als je binnen komt is de sfeer merkbaar veranderd- het voelt uitnodigend en ontspannen. De huisartsen en assistentes geven aan dat het erg prettig werken is en dat ze dagelijks complimenten krijgen van hun patiënten. Huisartsenpraktijk Nijehaske is weer verzorgd en heeft een warme en professionele uitstraling.

Een zeer geslaagde metamorfose door een relatief kleine ingreep. 

Ik ben trots op mijn huisarts.

 

huisartsenpraktijk voor en na
logo Studio Torenbeek

STUDIO TORENBEEK

Mirjam Torenbeek

Vliet 28

8446 MB Heerenveen

06-13604563

www.studiotorenbeek.com

info@studiotorenbeek.com

KVK 5203677

CONTACT

privacy verklaring 

 

Op onze dienstverlening zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. U ontvangt deze bij de offerte. Indien u deze niet heeft ontvangen kunt u deze opvragen.