Durf te kiezen.

Mirjam Torenbeek

 Mijn naam is Mirjam Torenbeek. Ik ben interieurontwerper, kunstenaar en fysiotherapeut. Mijn veelzijdigheid is mijn kracht; ik heb snel overzicht en zie onderliggende verbanden, waardoor ik vaak op originele ideeën en oplossingen kom.

Maar vooral ben ik creatief en enthousiast. En ik heb een grote liefde voor kleur!

Mijn motto is: durf te kiezen!

Bijzondere ontwerpen voor zorg en welzijn

Grondig en creatief.

Mijn creatieve brein kan niet anders dan zoeken naar ideeën die net een beetje anders en eigen zijn. Met vaak originele oplossingen. 

Door mijn goede inlevingsvermogen weet ik goed af te stemmen op de persoon- dat resulteert in ontwerpen die de opdrachtgever vaak verrassend treffen.

Van nature ben ik een onderzoeker. Daardoor doe ik eerst grondig onderzoek naar de achtergrond en behoeften van de gebruikers. Ik verdiep me in de opdrachtgever, de visie en de waarden, en streef er naar om daar met mijn ontwerpen daar vorm aan te geven.

Daarmee is het interieurontwerpen voor mij een uitdagende creatieve puzzel – als een soort Rubik’s Cube die KLIK zegt als het helemaal klopt!

 

Meer weten over mijn professionele achtergrond? Bekijk mijn LinkedIn profiel en voel je vrij om connectie te maken

Ik ben verrast dat je met je kleuradvies zo dicht bij mijn meest intense beleving die ik als kind maar later ook als volwassene heb mogen beleven.

Erg bedankt voor je integere en nauwkeurige advies want jij weet na een zorgvuldig gesprek, en ook met je expertise op zakelijk vlak en je doeltreffend inlevingsvermogen wat mij beweegt. 
Philip Schippers

Osteopaat DO MRO, Praktijk Osteopathie Philip Schippers

kleuradvies mirjam torenbeek

Wat kan ik voor je doen?

INRICHTING

Wat zijn de wensen en eisen van de gebruiker? Wie maken er gebruik van de ruimte en wat hebben deze mensen nodig? Mensen met dementie hebben een inrichting nodig die geborgen is en duidelijkheid biedt.

Ik ontwerp een kloppende inrichting met logische routes en een aangename indeling, afgestemd op de gebruikers en de werknemers.

SFEER

Met de ontwerpen die ik maak ontstaat een prettige sfeer waar de bezoekers of bewoners zich aangenaam en veilig voelen.

VISUELE ERGONOMIE

Rekening houden met bezoekers die minder goed zien is essentieel in de zorg. Senioren en mensen met dementie hebben (veel) meer kleurcontrast en meer verlichting nodig dan een 23-jarige.  Door te onderzoeken wat de beperkingen en behoeften zijn, maark ik doordachte ontwerpen die tegemoed komen aan visuele en cognitieve beperkingen.

VERLICHTING

Voor een goede verlichting van de ruimtes, wat heel belangrijk is om rustig te kijken, maak ik een goed onderbouwd verlichtingsplan.

AKOESTIEK

Ook de akoestiek heeft mijn aandacht, wat zeer belangrijk is voor het comfort, verstaanbaarheid en de sfeer. Een goede akoestiek geeft rust en geborgenheid.

 

Hoe ik werk.

 

Wat zijn je wensen?

In de eerste stap maken we kennis bespreken we je wensen en ideeën. We onderzoeken wat je nodig hebt en hoe ik je kan helpen. Rekening houdend met het beschikbare budget stellen we het Programma van Eisen (PvE) op.

Schetsfase

Op basis van het plan van eisen maak ik een eerste ontwerp dat ik aan je voorleg. door middel van plattegronden en sfeerbeelden op moodboards. Nadat je daar je goedkeuring aan hebt gegeven werk ik het ontwerp uit tot een voorlopig ontwerp. 

Voorlopig ontwerp

Het ontwerp wordt verder uitgewerkt. In plattegronden, aanzichten en 3D-visualisaties zie je hoe de ruimte er uit gaat zien. Met materiaal- en kleurstalen laat ik je zien en voelen hoe het ontwerp in de praktijk zal worden.

4

Definitief ontwerp en uitvoering

De inrichting, het meubilair, verlichting, materialen en kleuren werk ik uit zodat je precies weet wat waar komt.

De uitvoering van het ontwerp kun je het beste door een vakman laten doen. Natuurlijk houden we tussentijds contact. Heb je tijdens de uitvoering vragen, dan kun je altijd mijn advies vragen. Het resultaat moet een ruimte zijn waar je helemaal blij mee bent!

Maak een afspraak.

Wil je een prachtige praktijk die een visitiekaartje is voor je bezoekers? Ben je enthousiast en wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Maak een afspraak voor een  gesprek; dat kan via beeldbellen of in het echt. We bespreken watje vragen zijn en of ik je kan helpen.

logo Studio Torenbeek

STUDIO TORENBEEK

Mirjam Torenbeek

Vliet 28

8446 MB Heerenveen

06-13604563

www.studiotorenbeek.com

info@studiotorenbeek.com

KVK 5203677

CONTACT

privacy verklaring 

 

Op onze dienstverlening zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. U ontvangt deze bij de offerte. Indien u deze niet heeft ontvangen kunt u deze opvragen.